Ta del av Svenskfinlands karantänkreativitet!

Om jag sa att Karantänkreativ-veckan 13-17.4 var rolig så kan jag berätta att den senaste veckan har varit ännu roligare. Jag har nämligen fått äran att ta del av en massa fina texter från unga skribenter Svenskfinland över. Jag är så himla glad över att så många ville vara med i min utmaning, och framför allt är jag otroligt imponerad över vilken litterär begåvning ni besitter. Jag ser verkligen fram emot att läsa era debattartiklar, dikter, noveller och romaner i framtiden!

Nu är ett urval av texterna (inklusive vinnartexterna) publicerade här på hemsidan. Du hittar dem i menyn längst uppe till höger eller via den här länken https://elevbladet.fi/karantankreativ/. Läs och låt dig inspireras! Och om du blir taggad på att testa själv: gör någon av skrivuppgifterna på egen hand och skicka dem till mig (anna.ilmoni@skolungdom.fi) för feedback! Min dörr (eller okej, min mejlinkorg) står alltid öppen.

Läs och skriv mycket, låt dig själv skapa fritt och ta hand om dig själv och varandra! Det får bli mina budord för den här gången. Ha det fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *